Malins matiga rawfoodsallad

4 personer

Sallad
Savoykål(eller grönkål)
bladspenat
ärtskidor
Paprika, röd
paprika, gul
basilika
apelsin
färsk broccoli

Topping

1 näve pinjenötter
1 näve solrosfrön
1 näve cashewnötter
1 näve torkade tranbär
1 granatäpple(fröna)
olivolja
salt
honung

Sallad
Skär grönsakerna i lämpliga bitar och blanda samman.

Topping
Stek pinjenötterna, solrosfröna, och cashewnötterna i lite olivolja och salt tills de får en gyllenbrun färg.
1. Blanda i salladen men spara lite till garneringen.
2. Häll i en näve torkade tranbär och fröna från ett granatäpple.
3. Blanda allt kärleksfullt med lite olivolja och ringla sedan honung över toppen.
4. Strö lite frön över salladen.

Smaklig spis!

Detta fantasiska recept är hämtat från tvprogrammet, ”Klockan 8 hos stjärnorna”.

Sött, surt, salt och beskt leker tillsammans. Serveras med stenugnsbakat franskt levainbröd. /Malin Berghagen

Tänk på att du som kör detox inte ska äta bröd som innehåller gluten eller röd paprika.

Kommentera