Omelett med fetaost och oliver

3-4 ägg
2 msk vatten
1/2 krm salt
1/2 krm svartpeppar
1 krm rosmarin
1 krm timjan
1/2 tsk basilika
1/2 tsk oregano
1 vitlöksklyfta
8 st kalamata- och/eller halkidikioliver
10 g smör (gärna laktosfritt under detox)
100 g fetaost
cocktailtomater och rödlök till garnering

Vispa äggen med vatten, salt, svartpeppar och örtkryddor. Pressa ner vitlöksklyftan i omelettsmeten. Kärna ur oliverna och hacka dem fint, rör därefter ner dem i smeten. Hetta upp smöret i en stekpanna, sänk värmen och stek omeletten tills den stannat på ovansidan. Smula över fetaosten och garnera med tunt skivad rödlök och cocktailtomater.

Tänk på att undvika tomaterna under detox.

Smaklig spis!

 

 

Kommentera