Vegetariska recept
Hem > Vegetariska recept

Vegetariska recept

Oavsett om du är en matintresserad person med full koll på senaste mattrenderna inom det vegetariska eller veganska köket eller om du är en nybörjare inom området, finns det mycket inspiration att hämta här!

Detox-diet: Vad får man äta?

Det finns inga gyllene regler för vad som rekommenderas äta under en detox. Vi på LetsGoDetox främjar en ekologisk, naturlig, närings- och vitaminrik kost vilket speglar sig i de utvalda recepten nedan.

Planering är A och O – testa vegetariska matkassar!

Med hemleverans av matkassar kan du i lugn och ro planera veckans alla måltider. Tryter inspirationen finns det möjlighet att beställa hem färdiga vegetariska matkassar utifrån dina önskemål. Kolla in jämförelsesajten Jämförmatkassar.se för att jämföra de olika leverantörerna och hitta den bästa vegetariska matkassen för ditt behov!

Detox-meny och matrecept!

Här bjuder vi på våra favoriter i samarbete med Veganskarecept.se. En trevlig sida fylld med underbara veganska recept för en mer hållbar vardag. Klicka dig vidare på den gröna boxen för att se ingredienser och tillvägagångssätt. Hoppas det smakar!

Vegansk sallad

Perfekt till både vardags och fest då du enkelt kan justera ingredienserna du väljer att ha i. Kör du på en lyxvariant eller ska den slängas ihop snabbt på en vardagskväll och hållas mer traditionell? Bara fantasin sätter gränser! Här finns förslag till en god salladsbas och topping i vår favoritveganska sallad.

Vegansk soppa med majs

Enkelhet och goda smaker är denna rätts signatur som bara tar 20 minuter att slänga ihop. Den snabba tillagningstiden gör det till en given vardagsfavorit. Har du inte testat denna soppa än är det dags – du kommer inte ångra dig!

Vegansk paj

Paj är tacksamt att laga då den går hem hos både barn och vuxna. Ingredienserna går dessutom att variera i oändlighet. Det är också en perfekt matlådemåltid som är god att värma. Här är vårt favoritrecept på paj!

Vegansk blomkålssoppa

Vi kör vidare på spåret enkla och goda soppor – vi tycker helt enkelt det är underskattat! Denna soppa är enkel att tillaga och smaken är mild och god. Toppa med lite färsk timjan för extra gott resultat!